Fri frakt över 1000kr

Microneedling

Microneedling är en avancerad behandling där små nålar skapar mikrokanaler i hudens översta lager, vilket stimulerar blodcirkulationen och kollagenproduktionen för en föryngrande effekt. Det är lämpligt för både ung och mogen hud och kan hjälpa till att förbättra hudens kvalitet och utseende genom att behandla problem som fina linjer, acneärr, förstorade porer och hyperpigmentering.

Vid microneedling hemma används en MicroneedlingPen (Dermapen) för att skapa kontrollerade mikrokanaler i huden, vilket ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Behandlingen kan anpassas med olika serum beroende på hudens behov. Resultaten kan ses redan efter första behandlingen, men flera sessioner kan krävas för varaktiga resultat.

Microneedling är effektivt för att behandla slapp och åldrad hud, rynkor, acneärr, stora porer och missfärgade ärr. Under de första dagarna efter behandlingen bör man undvika fysisk ansträngning, smink och överdrivet ansiktspillande för att minska risken för infektioner.

I grunden innebär microneedling att med hjälp små nålar skapa kontrollerade skador i huden för att stimulera produktionen av kollagen, vilket är avgörande för hudens struktur och kondition.

Microneedling Pen

Microneedling Pen från TrendRehab