Fri frakt över 1000kr
Ulrika och Christian Boberg

Mor och son en bra kombination

År 2011 startade Ulrika och hennes son Christian företaget TrendRehab AB. Under lanseringsfasen introducerade de produkten “Massagedyna-3D” som kunde konkurrera med en stor massagefåtölj eftersom den även kunde massera nacken och axlarna och den produkten blev en stor succé.

Under de första sju åren fokuserade TrendRehab främst på att marknadsföra sina produkter på mässor runt om i landet. De träffade kunder nästan varje helg och visade upp sina hälsoprodukter. Parallellt utvecklade dom nya kvalitativa hälsoprodukter att erbjuda sina kunder.

Företagets historia

När Ulrika Boberg befann sig i London såg hon av en slump en massagedyna i en butik. Det fanns ett stort intresse för produkten och kön i butiken var lång. Ulrika hade tidigare framgångsrikt drivit skönhetssalong så hon hade en hel del skönhet och hälsokunskaper i bagaget. Hon åkte hem och diskuterade med sin son om den produkt hon hade sett och om möjligheten att utveckla en affärsplan. Även om ämnet kontorsnacke och musarm inte var lika omtalat då som det är idag, hade människor fortfarande problem med rygg, nacke och axlar lika mycket då som nu.

Ulrika Boberg

Ulrika började utveckla och inom sex månader hade hon producerat en handmassör som användaren enkelt kunde använda för att minska sina besvär. Produkten blev en hit och hjälpte många människor till en bättre hälsa.

TrendRehab idag

Idag är TrendRehab ett etablerat varumärke med effektiva återhämtning och rehabiliteringsprodukter. Vi jobbar främst online, men våra produkter finns även att testa och köpa hos vissa utvalda hälsomedvetna återförsäljare.

Vi lägger stor vikt vid snabba leveranser och prioriterar att ge våra kunder omedelbar hjälp och support vid eventuella problem eller frågor. Vi är med våra kunder genom alla väder och står till deras förfogande när de behöver oss som mest, inte bara när allt går smidigt.

Genom att upprätthålla vårt åtagande att främja hälsa och välbefinnande, samt genom att erbjuda högkvalitativa produkter och exceptionell kundservice, strävar vi efter att vara en pålitlig och respekterad aktör inom branschen. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utveckla vårt varumärke med samma passion och engagemang som vi alltid har haft.

Christian Boberg

I Umeå sitter team TrendRehab

Vårt dedikerade team i Umeå hanterar telefonsamtal, supportärenden och ser till att våra produkter servas på bästa möjliga sätt. Dessutom skickar vi ut alla våra produkter direkt från vår plats i Umeå, vilket möjliggör snabba och effektiva leveranser till våra kunder.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en smidig och pålitlig service och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Anders Ehrström, Influencer manager
David Algotsson, Servicetekniker och lager
Jonathan Rydbjer, Servicetekniker och lager
Thomas Hjalmarsson, Servicetekniker
Christian Boberg, E-handel, VD
Ulrika Boberg, Produktutveckling

Våra hälsospecialister och inspiratörer

Paulina Ekhem, Hälsostrateg
Madeleine Svärd, Hälsocoach
Anna Hallén, Hälsocoach
Yazemine Andersson, Personlig tränare

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen från vår bas i Umeå och fortsätta vara en pålitlig partner inom återhämtning och rehabilitering.

Invest in your health – it pays off