2017-02-10
TrendRehab i Sverige AB
Org. Nr: 556852-6908
Etablerat: 2011
Postadress: 904 20, UMEÅ, SWEDEN
E-post: support@trendrehab.se Telefon: 073/0633227

 

Allmänna villkor

Följande allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du sluter med TrendRehab i Sverige AB, 556852-6908. Genom att beställa accepterar du dessa villkor oavsett om din beställning sker i webshop eller över disk. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och skall ha målsmans godkännande för beställning. TrendRehab förbehåller sig för eventuella tryckfel i text och bild samt fel i produktspecifikation, på samtliga produkter i sortimentet. Vid eventuella fel i angivande av lagersaldo förbehåller sig TrendRehab rätten att korrigera detta i efterhand. För att du ska få ut det mesta av din vara bör du följa våra skötselråd. Läs mer på vår hemsida eller kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor.
Kontakta vår kundtjänst om du är missnöjd med varor som du har beställt online från vår hemsida. Om du trots detta inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden eller till EU-kommissionens onlineplattform för tvistlösning: http://ec.europa.eu/odr. Vi avser att medverka vid tvistlösningsförfarandet.
Allmänna reklamationsnämnden Box 174 101 23 Stockholm
Eventuella tvister som inte kan lösas av parterna prövas av Allmänna Reklamationsnämnden, http://www.arn.se/ Box 174, 101 23 Stockholm, vars rekommendationer vi avser att följa.

priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. Utöver varans pris så kan det eventuellt tillkomma kostnader för betalning och leverans beroende på ditt val. Information om villkor samt pris för leverans och betalsätt framgår tydligt i kassan. Innan du godkänner din beställning och godkänner att du ska betala för din order kommer beställningens totalsumma tydligt att framgå. Kampanjer eller prisnedsättningar kan ske antingen direkt på produkten eller vid angivande av rabattkod i kassan. Våra kampanjer och erbjudanden gäller till och med angivet slutdatum.


leveranser

Vi skickar våra leveranser med DHL. Vi strävar efter att alltid ha alla våra varor i lager. Skulle en produkt inte finnas tillgänglig för omgående leverans så framgår det tydligt på produkten och i kassan. Om vissa delar av din order inte kan levereras omgående får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig ordna en delleverans eller en liknande vara. Om paketet inte kommit fram, ska du meddela oss detta inom 14 dagar från beställningsdatumet. Vid storhelger, högtider och trafikstörningar kan ditt paket försenas. Observera att ändringar i leveranser kan ske i samband med helgdagar.

Om du vill spåra paketet kontakta kundtjänst för kollinummer och gå till http://www.servicepointinrikes.se/ och ange ditt kolli-id. Har du frågor/problem kring din leverans, ring DHL på 0771-345 345 och uppge ditt kolli-id.

leveranstid

Vanligtvis kommer din försändelse hem till ditt servicepoint inom 2-4 vardagar efter att beställningen skickats från oss. Du hämtar enkelt ut det med hjälp av din avi som du får på sms, mail eller via brev.

Leveranstid för Fyndvaror kan vara längre är för vanliga produkter.

Frakt

Fri frakt vid köp över 1000:-

Ej uthämtade paket

OBS! Ej uthämtade paket debiteras med en avgift på 350 SEK inom Sveriges gränser.

returer ångerrätt och reklamation

Vi på TrendRehab vill att du som konsument ska känna dig trygg att handla hos oss, därför har du alltid 14 dagars ångerrätt vid köp på vår hemsida, byta din vara och reklamera fel till oss. Vid utnyttjandet av bytes-/ångerrätten står du själv för eventuell fraktkostnad för återsändandet av varan och är ansvarig för varornas minskade värde till följd av annan hantering av varan än vad som är nödvändig för att fastställa varans egenskaper och form.Har du fått en felaktig eller defekt vara återbetalar vi dig för returfraktkostnaden.

KÖP PÅ MÄSSA, MARKNAD OCH EVENEMANG

Eftersom att du som kund fått prova och utvärdera produkten i lugn och ro så har du ingen ångerätt om du köpt en produkt av oss på evenemang. Du kan läsa mer HÄR eller kontakta Konsumentverket direkt vid frågetecken angående köp på mässa.

returer

1. Kontakta oss på retur@trendrehab.se för att få en retursedel samt returblankett som ska fyllas i innan returen skickas.

2. Fyll i blanketten och lägg ned den i förpackningen som ska returneras.

3. Klistra på retursedel på kartongen och lämna in den på ditt närmaste DHL Service Point.

returfrakt

Vid utnyttjad ångerrätt är du ansvarig för att varan når oss, och om inte annat anges, även för fraktkostnaden.

ÅNGERRÄTT INTERNETHANDEL

Om du vill häva ditt köp eller returnera din beställning, ber vi dig skriftligen meddela oss detta inom 14 dagar från att du tagit emot varan. Detta görs per e-post till retur@trendrehab.se på Konsumentverkets hemsida finns även ett standardformulär för utövande av ångerrätten. Du har ytterligare 14 dagar på dig att returnera varorna. Vi kommer att göra en återbetalning, företrädesvis med samma betalsätt som du använde vid beställningstillfället (eller, om betalning ännu inte har erlagts för de aktuella varorna, se till att returen återspeglas i saldot på ditt konto), snarast möjligt under förutsättning att vi har fått tillbaka varorna eller bevis på att du har skickat tillbaka varorna. Vid utnyttjandet av bytes-/ångerrätten står du själv för eventuell fraktkostnad för återsändandet av varan och är ansvarig för varornas minskade värde till följd av annan hantering av varan än vad som är nödvändig för att fastställa varans egenskaper och form. Spara kvitto som bevis på att du har skickat produkten till oss. Beslut om värdeminskning sker efter framkommen retur och utvärderat skick. Skriv ut en Reklamations blankett och inkludera en sådan även vid ångerrätt ärenden.

Produkten returneras till:

Trendrehab

Segalgatan 1

90420 Umeå

REKLAMATION

Om du anser att en produkt är defekt eller felaktig kontakta gärna oss eller reklamera varan. När varan är TrendRehab tillhanda gör vi en bedömning om varans status. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage eller felaktigt användande, eller då du ändrat varans ursprungskick. Vid en reklamation bedömer vi varans beskaffenhet och produktens beräknade livslängd tas i åtanke.

Varan kommer i första hand att lagas och om inte detta lyckas så kommer TrendRehab att skicka en ny produkt. Lagning av produkt kan ta upp till 4 veckor, men vi strävar alltid efter att bli klar så fort som möjligt. Om du ej har erhållit din lagade/nya produkt inom 4 veckor så ber vi dig kontakta oss på support@trendrehab.se

För att TrendRehab ska kunna bedöma den reklamerade varan ska hela varan återsändas, detta tillsammans med en korrekt ifylld returblankett. Om inte hela varan/ordern kommer i retur till oss kan vi inte göra en fullständig bedömning av varans fel och kan endast bedöma och eventuellt återbetala för den del vi fått tillhanda. Vid en reklamation av felaktig/defekt vara är du som kund kostnadsbefriad. Returen ska skickas till oss med påklistrad retursedel.

Om kunden ej inkluderar eller inte fyller i returblanketten korrekt så kan kunden komma att debiteras en felsökningskostnad om felsökning krävs till följd av ovan orsak.

Om du som är privatperson mottagit en felaktig produkt har du rätt att reklamera varan inom tre år från att du tog emot varan, och senast inom två månader från att du upptäckte eller borde ha upptäckt felet.

PRODUKTANSVAR

TrendRehab avsäger sig allt ansvar för eventuella direkta och eller indirekta skador som orsakats av ansvarslöst användande och eller ej följda produktrekommendationer. Köparen har själv fullt ansvar för hur produkten används, och måste själv kontrollera eventuella allergier eller fel. TrendRehab rekommenderar alltid att produkterna används på det sätt som anges i produktinformationen på hemsidan. Aktuell information är endast den information som visas på vår hemsida.

PRIVATE POLICY

Vi följer personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter enligt PUL i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du godkänner även vid köp och eller beställning att vi använder din email och eller mobilnummer i erbjudande aspekter för TrendRehabs produkter. Du kan när som helst avregistrera dig ifrån dessa genom att följa instuktioner i utskicken eller höra av dig till support mailen.. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få tillgång till den information som vi registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i sådana fall via e-post.

COOKIES

Vi använder cookies för att identifiera besökare till vår webbplats. Syftet är att med hjälp av fakta om hur många besökare vi har, vad de sökte på i en sökmotor innan de kom in på webbplatsen o.s.v. förbättra webbplatsen och dess budskap. Som enskild användare är du förstås anonym. Genom att besöka denna hemsida godkänner du detta.

FORCE MAJORE

TrendRehab ansvarar inte för försenade prestationer som orsakas av omständigheter som ligger utanför TrendRehabs rimliga kontroll. Vid force majeure har TrendRehab rätt till extra tid för att uppfylla sina åtaganden. Exempel på sådana omständigheter är, men är inte begränsat till strejk, terroristdåd, krig, leverantörs-, transport- eller produktionsstörningar, valutakursförändringar, myndighetsåtgärd, lagstiftning eller naturkatastrof. Om en sådan omständighet varar mer än två månader, har båda parterna rätt att säga upp avtalet utan den andra parten och/ellerhar rätt att få ersättning eller skyldighet att lämna ut ersättning

KONTAKTA OSS

 

Supportsärenden skickas till Support@trendrehab.se

Företagsärenden skickas till Business@trendrehab.se

Om du mot förmodan inte hittar svaret ovan och inte har möjlighet att skicka ett mail.

Telefontid 9:15-12:00 vardagar.

Fika: 10:00-10:15

073-063 32 27