Helen visar övningar med BetterBootys – Miniband

Styrketräningspass 16 min fokus core ? (?➡️) Vår core/bål, den som stabiliserar oss i vardagen och som är så viktig i samtliga sporter vi alla utövar.

De senaste åren har både jag och Elin lagt mer fokus på styrketräningen och då bl a på core/bålen. Vi märker en stor skillnad i löpträningen både vad gäller snabbhet och uthållighet. Ofta tränar vi korta styrkepass med enkla redskap hemma i trädgården, som t ex idag när jag körde följande pass (swipa för filmer ➡️) ?40 sek arbete, 20 sek vila *2 innan du går vidare till nästa övning. Kort vila efter första varvet av totalt 4 övningar, sedan kör du ett varv till ? Totalt 16 min träning ? Hitta din egen nivå på övningarna och utgå därifrån ? Någon som är sugen på att testa passet? ?

Jag använder bra och hållbara minibands från @trendrehabofficial ?

Följ Helen på Instagram livetikrokarna

Slide för videos

View this post on Instagram

Styrketräningspass 16 min fokus core ? (?➡️) Vår core/bål, den som stabiliserar oss i vardagen och som är så viktig i samtliga sporter vi alla utövar. De senaste åren har både jag och Elin lagt mer fokus på styrketräningen och då bl a på core/bålen. Vi märker en stor skillnad i löpträningen både vad gäller snabbhet och uthållighet. Ofta tränar vi korta styrkepass med enkla redskap hemma i trädgården, som t ex idag när jag körde följande pass (swipa för filmer ➡️) ?40 sek arbete, 20 sek vila *2 innan du går vidare till nästa övning. Kort vila efter första varvet av totalt 4 övningar, sedan kör du ett varv till ? Totalt 16 min träning ? Hitta din egen nivå på övningarna och utgå därifrån ? Någon som är sugen på att testa passet? ? Jag använder bra och hållbara minibands från @trendrehabofficial ? I samarbete med dem får du 20 % rabatt på ditt köp med koden: Livetikrokarna. Kika gärna in på deras sida då de har flera bra produkter för både träning och massage ?. //Helen #styrketräning #hemmaträning #hemmagym #motenstarkarekropp #träningsglädje #miniband #minibands #löpstyrka #träningstips #träningsinspiration #inspiration #träningsplanering #träningsprogram #träningspass #bålträning #coreträning #coretraining #coreworkout #homeworkout #workout #IMoveMe #treningsglede

A post shared by Helen och Elin (@livetikrokarna) on

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.