Därför kan en Vibrationsplatta hjälpa till vid Artos.

Små, snabba upp och ned rörelser gör att leden runt din artros får jobba på ett lugnt och skonsamt sätt. Programmen på våra Vibrationsplattor är maximerade till 15 minuter och det räcker för att få önskad effekt.

Många användare som har just artros brukar märka att värken går ned efter att dom gjort ett pass. Femton minuter är ibland i överkant om man är nybörjare och det kan räcka med 5 minuter för att få önskad effekt. Jag rekommenderar istället att man då kör 5 x3 minuter. Alltså 5 minuter på morgon, 5 efm osv. Då håller du värken i schack och håller samtidigt igång muskulaturen och cirkulationen.

Vi har för närvarande 2 olika Vibrationsplattor. Den större har även små vibrationer som känns inne i kroppen som är bra om du har mycket värk.

Vill du däremot kunna sitta hemma och typ ha din träningsplatta mellan soffbordet och soffan så rekommenderar jag dig vår Miniplate som är en mindre variant som fokuserar på Upp och ned rörelser för småmusklerna. Då de snabba upp och ned rörelserna smörjer leden runt artrosen så funkar den också väldigt bra i värkförebyggande. Den är så pass liten att det även funkar bra som ben och fotmassör då du kan sitta när du gör det.

https://trendrehab.se/produkt-kategori/vibrationstraning/

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.