Fri frakt över 1000kr
27 februari 2020
Hälsobloggen Hälsotips

Fysiska jobb minskar men ryggproblemen ökar…

Även om de fysiska tunga jobben i samhället har minskat så har ryggproblematiken i samhället ökat. Detta är till följd av att stillasittande kontorsjobb ökar.
Ryggproblematik uppstår inte endast av tunga aktiviteter och lyft, utan även av den raka motsatsen: för lite belastning helt enkelt, som t.e.c kan vara resultatet av ett för stillasittande kontorsjobb.

Ryggen är en stor muskelgrupp som behöver tas hand om, gör man inte detta så kommer problematiken som en brev på posten (i vart fall med det klassiska uttrycket i beaktande numera används inte uttrycket kanske lika ofta för att uttrycka ett säkert faktum)

Cirkulation är ett av nyckelorden för att hitta en lösning. Just ökad cirkulation kan du uppnå med egen handlingskraft. Det kan vara allt ifrån massage, rörelse, stretching och liknande. Dedikerar du en relativ liten del av din vardag till detta så kommer du ha dra nytta av det längre fram. Det bästa är att tänka smart innan problematiken uppstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min varukorg
Din varukorg är tom.

Det verkar som att du inte har gjort något val än.