Om oss

Bildspel

TrendRehab är ett företag som arbetar med specialdesignade produkter som hjälper dig i din behandling. Vi kallar oss proffs på egenvård. Att investera i din egen hälsa kan visa sig vara en mycket klok investering. Ofta väntar vi för länge innan vi tar beslut om att hitta verktyg för att vår kropp ska må bra och fungera i daglig dags verksamhet. Idag har de flesta väldigt stressande monotona och tidspressande arbeten som kräver mycket tid och ork.

Vi försöker hela tiden att anpassa våra produkter efter det behov som finns hos kunden. Vi är därför mycket lyhörda när vi möter kunder för att i framtiden hitta nya produkter för dig som kund. Vi ligger alltid i framkant när det gäller produkter och handlar du av oss kan du räkna med att ha det allra senaste inom egenvård.

TrendRehab har under lång tid arbetat fram enkla verktyg som underhåller din kropp för att undvika att du hamnar i sjukdomsträsket. Våra produkter är funktionella och mycket prisvärda.
Köper du TrendRehabs produkter kan du förvänta dig hög service och professionellt bemötande.

Vi ger alltid två års garanti på våra produkter. Många av våra produkter är byggda på ett modulsystem, detta innebär att produkterna kan återanvändas under en mycket lång tid då vi är miljömedvetna.

Vår målsättning är att ge dig en möjlighet att själv behandla dig på ett effektivt sätt med hjälp av våra produkter.

Vi har våra kontor i Umeå och Gävle.